CEYLAN, Ankara Berberler Odasını ziyaret etti

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Ankara Berberler Odasını ziyaret etti

Siyaset 28.02.2014 20:56:16 0
 CEYLAN, Ankara Berberler Odasını ziyaret etti

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Ankara Berberler Odasını ziyaret etti

 Ak Parti Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Ankara Berberler Odasını ziyaret etti. Berberler Odası başkanı Bayram KARAKAŞ ve yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık bir saat süren toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

 Oda başkanı Bayram KARAKAŞ, özellikle Yenimahalle’ de Berber esnafının yaşadığı sıkıntılar ile ilgili geniş bir sunum yaptı ve çözüm noktasında Adem CEYLAN’dan destek istedi.

 Seçim sürecinde Yenimahalle’ de sadece Berber’leri değil tüm esnafı sık sık ziyaret eden Adem CEYLAN, Yenimahalle’ de esnafın çektiği sıkıntıları bildiğini ve yeni dönem de Esnafımızı önemseyeceklerini, dinleyeceklerini ve fikirlerini mutlaka alacaklarını söyledi.

Esnaf Kazanırsa Yenimahalle Kazanır, Yenimahalle Kazanırsa Türkiye Kazanır ilkesi ile hareket edeceklerini ve Yenimahalle’ de esnafın ticaretini yaparken güven ve huzur içinde olacağını belirtti. Yenimahalle Belediyesinde, Esnafımıza özel bir birim oluşturacağını ve bu birim ile Esnafın belediye ile ilgili tüm hizmetlerini ticaretini aksatmadan yapabileceğini söyleyen Adem CEYLAN, Esnaf artık rahat olabilir dedi…

 İş sağlığı ve mevzuatı ile Berber esnafının hafta sonu çalışması ile ilgili, istişare halinde olacaklarını, ortak akıl ile çözümler üreteceklerini söyledi.  Gerekirse, Merkezi İdare ile de görüşülebileceğini belirten Adem CEYLAN, Yenimahalle esnafı için ne üzerlerine düşen görevden daha fazlasını yapacaklarının sözünü verdi.

 Esnafının, yetişmiş kalifiye eleman sıkıntısı çektiğini söyleyen Adem CEYLAN, Yenimahalle’ li gençlerin de iş aradığını ve kendilerinin oluşturacakları proje ile bu iki tarafı buluşturacaklarını söyledi. Üniversitelerden alacakları destek ile Esnafın ihtiyaç duyduğu alanlarda gençleri yetiştireceklerini ve esnafımız ile buluşturacaklarını söyledi. Bu istihdam projesi ile Yenimahalle’de işsiz genç kalmayacağını söyledi.

 

aARTUKLŞU HABER AJANSI


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04