BAŞKAN KILIÇ'TAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI!

.Uluslararası Sanayiciler ve İş insanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Gündem 27.10.2023 16:04:00 0
 BAŞKAN KILIÇ

 Uluslararası Sanayiciler ve İş insanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Kılıç mesajında, Cumhuriyet'in Türkiye'ye yakışan en iyi yönetim şekli olduğunu ifade ederek:" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Aziz milletimiz; tarih boyunca kurduğu ve yaşattığı tüm devletlerde adalet ve dirayetle hükmetmiş, kültür ve medeniyetimizin değerlerini sevgi ve hoşgörü içerisinde nesilden nesle aktarmıştır. Bu mücadele ve fedakârlık neticesinde ilan ettiğimiz Cumhuriyet, milletimize emanet edilmiş büyük bir mirastır. Şanlı mazimizden aldığımız güçle emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere teslim edeceğiz. Ne mutlu bize ki devletine, milletine, bayrağına, vatanına sadakatle bağlı;  kadını, erkeği, yaşlısı genci tüm vatandaşlarımızla Cumhuriyetimiz ve bizi biz yapan değerlerimiz etrafında her geçen gün daha güçlü bir şekilde kenetleniyoruz.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  "Ey yükselen yeni nesil! Cumhuriyeti biz kurduk onu yüceltecek ve yükseltecek olan sizlersiniz" sözüyle Cumhuriyeti bizlere emanet ederek halkına olan inancını bir kez daha ortaya koymuştur. Bizler de atamızın bizlere emanet ettiği en büyük armağan olan Cumhuriyeti ilelebet yaşatacak ve muhafaza edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19