AK PARTİ MİDYAT İLÇE BAŞKANI YARIŞ:''VERDİĞİ HER SÖZÜ YERİNE GETİREN BİR TÜRKİYE GERÇEĞİ VAR ''

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, “AK Parti’nin en büyük hedefi yapılan hizmetlerle ülkemizi en muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Midyat olarak ta yapılan tüm bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalandığımıza in

Mardin 18.02.2021 10:02:00 0
 AK PARTİ MİDYAT İLÇE BAŞKANI YARIŞ:

 

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, “AK Parti’nin en büyük hedefi yapılan hizmetlerle ülkemizi en muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Midyat olarak ta yapılan tüm bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalandığımıza inanıyorum”. 

 

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış gündeme ilişkin basın mensuplarına yaptığı değerlendirmelerde, “AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 18 yıllık hükümetleri boyunca sadece ülkesine ve milletine hizmet etme şiarıyla hareket ederek günümüze kadar ulaşabilmiş yegâne partidir. Geçmişin tüm ezberlerini bozan AK Parti Türkiye’yi kalkınan ülkeler arasında ilk sıralara çıkarmayı başarmıştır. Mazlumun sesi, kimsesizlerin kimsesi olan AK Parti dünya mazlumlarının da umudu haline gelmiştir. Liderimizin dik ve kararlı duruşu sayesinde artık verdiği her sözü istinasız şekilde yerine getiren bir Türkiye gerçeği oluşmuştur. Milli sermaye ve milli teknolojimizle artık savunmadan sağlık teçhizatlımıza kadar ve diğer tüm hamlelerin tamamını kendi imkânlarımızla üretimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Zaten AK Parti’nin en büyük hedefi yapılan hizmetlerle ülkemizi en muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Midyat olarak ta yapılan tüm bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalandığımıza inanıyorum”. 

 

Midyat İlçe Başkanı Yarış, “Midyat, yapılan hizmetler sayesinde değişimin tek merkezi haline geldi. Midyat tarihi konumu itibariyle turizm konusunda Mardin’in en büyük destekçisidir. Tarihi eserlerimizi meydana çıkarmak ve tanıtımını en iyi şekilde sunmak için sokak ıslah çalışmaları belediyemiz tarafından büyük titizlikle yapılıyor. Midyat’ın çehresini değiştirecek spor kompleksi, millet bahçeleri, adalet sarayı, yol ve kaldırım çalışmaları, kültür ve kongre merkezinin yapımı için başlatılan çalışmalar, yer altı mağaralarının gün yüzüne çıkarılması gibi ve daha birçok alanda yapımı biten ve devam eden çalışmalar Midyat halkının istifadesine sunulacak. Yine 83 bin metrekare alan üzerinde inşası yapılan Midyat Belediyesi Makine İkmal Kampüsü Midyat’a kazandırıldı. Yapılan tüm bu çalışmalardan dolayı hükümetimize, il başkanlığımıza ve büyük emek harcayan Midyat Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum”. 

  

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71