AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ’TAN KONGRE TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Mardin 7. Olağan İl Kongresi Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda büyük katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Mardin 20.01.2021 17:23:00 0
 AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ’TAN KONGRE TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Mardin 7. Olağan İl Kongresi Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda büyük katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. 

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz AK Parti Mardin 7. Olağan İl Kongremize genel merkezden, çevre illerden ve tüm ilçelerimizden teşrif eden herkese teşekkür ediyorum”. 

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yaptığı açıklamalarda, “Pandemi süreci olmasına rağmen günler öncesinden büyük bir özveriyle hazırlandığımız kongremizi Allah’a hamd olsun alnımızın akıyla tamamladık. Sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralları dahilinde gerçekleştirdiğimiz kongremize katılım oranı üst düzeydeydi. Mardin’in tanıtımına da büyük katkıları olan güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Kongremiz dolayısıyla mesaj atan, telefonla tebriklerini ileten ve katılım sağlayan başta Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir olmak üzere bakanlarımız, bölge ve il koordinatörlerimiz, MKYK üyelerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, kanaat önderlerimiz, oda ve stk temsilcileri, muhtarlar, il ve ilçe teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz ve AK Parti davasına gönül vermiş tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ediyorum”. 

Pandemi süreci dolayısıyla genel bir davet yapamadıklarını dile getiren İl Başkanı Kılıç, “Pandemiden dolayı kongremize birçok hemşerimizi davet edemedik. Kendilerinden bizleri mazur görmelerini rica ediyoruz. Haklarını helal etsinler. İnşallah kendileriyle il başkanlığımızda bir araya gelir gerekli istişarelerimizi yaparız. Bizler her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuz gibi kendilerini de en iyi şekilde karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz”. 

AK Parti Mardin Kongresi’ne canlı bağlantı yoluyla katılım sağlayan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin çok önemli mesajlara yer verdi. Kendisi bizlere söz hakkı verdiğinde ‘ Sayın Cumhurbaşkanım Kadim şehir Mardin’den sizleri selamlıyorum. Üstlenmiş olduğumuz bu görevde Rabbim hem kendisine karşı hem de size karşı bizleri mahçup etmesin. Rabbim bizleri sırati müstakimden ayırmasın, sizlere uzun ömür versin’ diyerek temsiliyetimizi kullanmış olduk. Kongre sürecimiz bizler açısından gurur verici oldu. Mardinimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tekrardan kongremize teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum”. Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

   


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56