AK Gençlik Ankara Teknofest'te

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları, cumartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Teknofest'e katıldı.

Ankara 27.09.2021 17:08:00 0
 AK Gençlik Ankara Teknofest
AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları, cumartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Teknofest'e katıldı.

21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Türkiye’nin Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST ziyaretine 500’ü aşkın liseli öğrenci katıldı.

25 Eylül Sabahı İstanbul Ayasofya-i Kebir Camii’nde kılınan sabah namazının ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in ev sahipliğinde Valide Sultan Gemisi'nde kahvaltılarını yaparak Teknofest Programı için harekete geçen gençlik kolları teşkilatı Teknofest alanında oldukça eğlenceli anlar geçirdi.

TEKNOFEST programı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız : “Yerli ve milli projelelerin sergilendiği Teknofest'e gelirken tek amacımız, gezmek veya eğlenmek değildi; teşvik etmek en büyük gayemizdi. Bugün teşvik etmek için getirdiğimiz liseli kardeşlerimizi bir gün yarışmacı olarakta göreceğiz" diyerek cümlelerine şöyle devam etti:

"Burada yerli ve milli olan birçok projeyi yerinde inceledik,  değerli bilgiler ve tecrübeler edindik, emeği geçenlere teşekkürler. Milli Teknoloji hamlelerinin güçlenmesi için Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğü ile gerçekleştirilen TEKNOFEST için öncelikle biz gençlerin devamlı olarak önünü açan ve yanlarında olan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

İstanbul Programımızda bizleri misafir eden, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve Tuzla Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı'ya da ayrıca teşekkür ediyorum.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

--


Anahtar Kelimeler: Gençlik Ankara Teknofest'
26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00