ISTANBUL BAŞAKŞEHIR ŞEHIR HASTANESINE VERI GIRISLERINI DENEYIMLI VHKI YAPMASINI ISITIYORLAR

İstanbul`da yeni hizmete giren En buyuk yatak kapasitesi olan Başakşehir şehir hastanesi kliniklerinde polikliniklerde ve acillerde yoğun bakim servislerinde özellikle baska hastanelerden görevlendirilen deneyimli sağlık isçisi veri giris elemanları VHK

Sağlık 25.04.2020 18:52:45 0
ISTANBUL  BAŞAKŞEHIR ŞEHIR HASTANESINE VERI GIRISLERINI DENEYIMLI VHKI YAPMASINI ISITIYORLAR
Istanbul yeni hizmete giren En buyuk yatak kapasitesi olan Başakşehir şehir hastanesi kliniklerde poliklniklerde acillerde yogun bakim servislerde ozellikle baska hastanelerden gorevlendirilen deneyimli sağlık iscisi veri giris elemanlari VHKI yapmasi hastanenin isleyisini hizmeti daha iyi bir yere getirecektir.
 
Başakşehir şehir hastanesi yeri atanan sağlık teknikeri Tıbbi sekreterler personel hizmetleri idari birimlerde verilmesi hem Asil işlerini yapmasi hemde orda 3+1 kalmasi nedeniyle sistem daha iyi yere goturecektir.En onemli nokta Başakşehir şehir hastanesi Arşivin kurulmasi buyuk onemi olan Asil işleri olan sağlık teknikeri Tıbbi sekreterler yapmasi büyük önem arz ediyor.
 
Başakşehir şehir hastanesi baska hastaneden gorevlendirilen sağlık işçisi veri giris elemanlari VHKI idari personel hizmetleri verilmemesi hastaneye daha büyük katki saglayacaktir.
 
Başakşehir şehir hastanesine atanan sağlık teknikeri Tıbbi sekreterler deneyimli olanlar personel hizmetleri idari işleri verilmesi hastane için hemde kendisi için verim daha kat kat saglyacaktir.
 
Özellikle istanbul il sağlık müdürlüğü basta olmak üzere Başakşehir şehir hastanesi idari ve mali işleri baskanliginin büyük önemle arz ediyoruz.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-SAĞLIK SERVİSİ

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00