IBATECH Fuarı, gıda sektörüne artan ilginin göstergesi oldu!!

kmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri FuarıIBATECH ANKARA,115 firmanın katılımı ve 15.374 ziyaretçi ile sektörün yüzünü güldürdü.

16.03.2017 14:43:15 0
IBATECH Fuarı, gıda sektörüne artan ilginin göstergesi oldu!!

Unlu mamuller sektörünün buluşma noktası IBATECH, İstanbul ve İzmir’ den sonra, 09-12 Mart tarihleri arasında Ankaralı ziyaretçilerle ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezinde buluştu. Fuar, Ankaralı ve Anadolu’dan gelen çok sayıda girişimcinin akınına uğradı. 115 firmanın ürünlerini sergilediği fuara dört gün boyunca 15.374 ziyaretçi geldi. Sektörün en yeni ve son teknolojiye sahip ürünlerinin tanıtıldığı stantlarda sergilenen birçok ürün daha ilk günden satıldı, firmalar yaptıkları anlaşmalarla fuardan son derece memnun olduklarını ifade etti.

 

Girişimcilerden yeme içme sektörüne ilgi çok fazla..

 

Yeme içme kültürünün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yükselişte olmasının etkisiyle sektör üreticilerinin yenilik arayışları fuara olan ilgiyi de her geçen yıl artırıyor. İbatech Ankara fuarına olan ilgi ve iki yıl öncesine kıyasla daha fazla katılımcı ve ziyaretçi olması bu trendin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

 

Teknolojiler sergilendi ama, fuar  yapılan şovlarla adeta lezzet alanına dönüştü..

 

Fuara katılan firmalar son teknoloji ürünlerini tanıtırken, ürünlerinin maharetlerini göstermek için  renkli şovlar yapınca, fuar aynı zamanda bir lezzet alanına dönüştü. Ziyaretçiler ekmekten, simide; baklavadan böreğe; dondurmadan çikolataya kadar çok farklı lezzetleri tadarak, çay ve kahvelerini yudumlayarak keyifli saatler geçirdiler..

Fuarda, butik ve sanayi tipi fırınlar, hamur açma makinaları, dondurma ve çikolata yapımında kullanılan çok farklı ürünler tanıtıldı.

Fuarda sergilenen ürün grupları arasında, ekmek fırınları, tünel fırınlar (elektrikli-gazlı), döner-taş tabanlı fırınlar, pizza fırınları, pasta fırınları ve unlu mamul fırınlar yer aldı.Ayrı bir grupta, blenderler, mikserler, krep makinaları, krema / krem şanti çırpma makinaları, krem dolgu makineleri, ekmek dilimleme makinaları, pasta dilimleme makinaları ve sandviç makinaları sergilendi. Un ve un eleme makinaları, mayalar, yumurta ve yumurta tozları, kabartma tozları, hazır ekmek mixleri, kek unları, gıda boyaları, baharatlar ve aromaların yanı sıra çay kahve otomatları,  konveyör sistemler ve ekipmanları ( bant sistemleri, bisküvi, kurabiye, galeta pişirme hatları, çikolatacılık ekipmanları, dondurma makinaları ve dolapları gibi çok fazla ürün grubu da yine fuarda büyük beğeni kazandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00