8 YAŞINDAKİ TOPRAK MEKTUP YAZARAK BAŞKAN FETHİ YAŞAR`I SÜNNET DÜĞÜNÜNE DAVET ETTİ

Batıkent Kardelen Mahallesi?nde yaşayan Güler Ailesi?nin 8 yaşındaki oğulları Toprak Güler, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar?a bir mektup yazdı. Sünnet olan minik Toprak evlerinin bahçesinde yapacakları sünnet eğlencesine kendi yazdığı mektupla Ba

12.09.2018 21:38:08 0
8 YAŞINDAKİ TOPRAK MEKTUP YAZARAK BAŞKAN FETHİ YAŞAR`I SÜNNET DÜĞÜNÜNE DAVET ETTİ

Batıkent Kardelen Mahallesi’nde yaşayan Güler Ailesi’nin 8 yaşındaki oğulları Toprak Güler, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a bir mektup yazdı. Sünnet olan minik Toprak evlerinin bahçesinde yapacakları sünnet eğlencesine kendi yazdığı mektupla Başkan Yaşar’ı da davet etti. 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent’te yaşayan minik Toprak’ın mektupla yaptığı sünnet eğlencesi davetine duyarsız kalmadı.Toprağı kırmayan Başkan Yaşar, erkekliğe adım atan minik beyi bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

 

 

 

Otomatik alternatif metin yok.

Yenimahalle’de birlik ve beraberliğin bozulmaması amacıyla çalıştıklarını belirten Başkan Yaşar,“Birlik ve beraberlik düğün gibi mutlu günlerde ya da acı günlerde kendini belli ediyor. Yenimahalle’de büyük bir aile olmayı, dayanışma içinde olmayı önemsiyoruz. Bu nedenle her düğüne, cenazeye, sünnet törenine hatta küçük büyük tüm işletmelerin açılışlarına gitmeye gayret ediyorum. Bu mektup minik parmaklarla yazılmış, çok özel bir davetti. Toprağı kırmak mümkün değildi. Burada onun yanında olmaktan, mutluluğuna ortak olmaktan onur duydum. İnşallah düğününü de birlikte yaparız. Biz Yenimahalle’de büyük bir aile olduk. Kimileri için Fethi Abi, kimileri için ise Fethi Amca olmaktan kıvanç duyuyorum” dedi.

 

Ailenin Batıkent’teki evine giderek sünnete katılan Yaşar, Toprak’a altın takmayı da ihmal etmedi. Küçük beyle uzun uzun sohbet eden Yaşar günün anısına aile fertleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER-ABDULLAH ORTAÇ

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19