5 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI`NDAN ANKARA`DA ÖNEMLİ TEMASLAR

Ak Partili 5 İlçe Belediye Başkanı Ankara`ya giderek çok önemli temas ve görüşmelerde bulundu.

17.05.2019 10:56:05 0
5 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI`NDAN ANKARA`DA ÖNEMLİ TEMASLAR

Ak Partili  5 İlçe Belediye Başkanı Ankara'ya giderek çok önemli temas ve görüşmelerde bulundu.

 

Ak Parti Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı,Ak Parti Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin,Ak Parti Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ,Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt AKSOY,Ankara'ya giderek ilçe sorunlarını çözümüne yönelik çok önemli temas görüşmelerde bulundu.

 

Ak Partili 5 ilçe Belediye Başkanı AK Parti MKYK üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan yardımcısı  Orhan Miroğlu ile birlikte Ak Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcı ve Eski  Bakanlardan  Mehmet Özhaseki ’yi makamında ziyaret ederek Projelerini sundu ve destek istedi.

 

 5 ilçe Belediye Başkanından oluşan Mardin Heyeti daha sonra  Ak Parti MKYK Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan yardımcısı Orhan Miroğlu ile birlikte,Ak Parti  Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret ederek  hazırladıkları projeleri anlatarak ,projeleri  hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

 

5 ilçe Belediye Başkanı gene MKYK Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan yardımcısı Orhan Miroğlu ile birlikte  İçişleri Bakanı   Süleyman Soylu’ya ziyarette bulunarak Bölge  ile ilgili çeşitli istişarelerde bulunarak  projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

5 Belediye Başkanından oluşan Heyet daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı   Fatih Dönmez‘i ziyaret edip enerji ile ilgili projelerini anlattı , Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ın Doğalgaz’ın en kısa sürede Ömerli ilçesine getirilmesi yönündeki ısrarlı talebi üzerine de Bakan Fatih Dönmez Doğalgaz'ın Ömerli ilçesine getirilmesi getirilmesi yönünde söz verdi.

 

5 İlçe Belediye Başkanından oluşan Heyet ,Ak Parti MKYK Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan yardımcısı Orhan Miroğlu ile birlikte  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu 'nu makamında ziyaret edrek,görüşmelerde bulundu. Heyet ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u da ziyaret ederek görüşme yaptı.

 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı  Nureddin Nebati'yi AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Tanıtım ve Medya Başkan yardımcısı Orhan Miroğlu ile birlikte ziyaret eden Heyet daha sonra  Kültür ve Turizm Bakanı   Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek,Mardin Turizmi üzerine gerçekleşen görüşme de ,Mardin Turizmine verilen desteğin artırılması talep edildi.

 

Heyet görüşmelerin tamamlanmasının ardından Mardin'e geri döndü.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04