4.Geleneksel Açık Hava Masa Tenisi Şöleni Kızıltepe`de başladı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Açık Hava Masa Tenisi Turnuvası Kızıltepe'de büyük bir katılımla gerçekleşti. İlçe Stadyumunda düzenlenen etkinliğe Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen, Kaymakam Erkaya Yırık,

Polisiye Haberler 4.06.2013 08:36:44 0
 4.Geleneksel Açık Hava Masa Tenisi Şöleni Kızıltepe`de  başladı.

Kızıltepe ilçesinde düzenlenen "4.Geleneksel Açık Hava Masa Tenisi Şöleni" başladı.


Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Açık Hava Masa Tenisi Turnuvası Kızıltepe’de büyük bir katılımla gerçekleşti.
İlçe Stadyumunda düzenlenen etkinliğe Mardin Valisi Dr.  Ahmet Cengiz, Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen,  Kaymakam Erkaya Yırık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, Belediye Başkanı Ferhan Türk ve çok sayıda davetli katıldı.


Vali Dr. Ahmet Cengiz, açılışta yaptığı konuşmada, sporun; kardeşlik, sevgi, birlik ve beraberlik ile barışın aracı olduğunu belirterek, "Spor, hem ruhen hem fiziken sağlıklı olmanın en güzel yoludur. Sevgili öğrenciler; sağlıklı bir yaşam için sizleri ailenizle birlikte spora davet ediyorum" dedi.


Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Çimen de gençlerin masa tenisine büyük ilgi gösterdiğini kaydederek, "Buradaki amacımız özellikle Kızıltepe`deki gençlerin milli takıma girmesini sağlamak, masa tenisini tüm gençlere oynatmak ve bunlar arasında başarılı olanları da olimpiyatlarda yarıştırmaktır" diye konuştu.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu ise, Turnuvanın Mardin`de gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.


Konuşmaların ardından stadyumda hazırlanan alanlarda Vali Dr. Ahmet Cengiz ve Federasyon Başkanı Çimen yaptıkları dostluk maçı ile Turnuvayı başlattılar.


Turnuvaya katılan öğrencilere tişört, raket ve şapkaların dağıtıldığı Şölende, şapkalarını imzalatmak isteyen öğrencilerin bu isteğini geri çevirmeyen Vali Dr. Ahmet Cengiz’in şapka ve tişörtleri imzalaması, renkli görüntüler oluşturdu. 


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN-KIZILTEPE

 


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10739,6%0,9
  • DOLAR

    32,22% 0,13
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2501,76% -0,34
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,00