3 GÜNDÜR ARANAN GENÇ,BUNALIMA GİRİNCE EVİ TERKETMİŞ

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde okula gitmek için evden çıkan ve 3 gün kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Abdüsselam Özgün, eve sağ salim döndü.

Mardin 29.05.2014 19:08:08 0
3 GÜNDÜR ARANAN GENÇ,BUNALIMA GİRİNCE EVİ TERKETMİŞ

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde okula gitmek için evden çıkan ve 3 gün kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Abdüsselam Özgün, eve sağ saşim geri döndü.

Eve Sağ salim dönen ve 3 gündür kayıp olan,Abdülselam Özgün`ün Babası  İbrahim Özgün, Anne ve Babalara seslenerek,çocuklarına sahip çıkımalrını istedi.

Baba İbrahim Özgün,"Rabbime sonsuz şükürler ediyorum ki oğlumun başına herhangi bir şey gelmeden kendisi eve geldi. Bütün aile fertleri çok sevinçli. Çünkü hepimiz perişan olduk. İnsanın bedeninden bir parça olan çocuğunun kaybolması büyük bir olaydır, ancak bunu yaşayan bilir. Hiçbir zaman çocuklarını ihmal etmesinler" dedi.

  3 gün evden uzaklaştıktan sonra kendi iradesi ile evine geri dönen  Abdüsselam Özgün ise bir anlık bunalıma girdiğini ve bunun üzerine evi terk ettiğini belirterek şunları söyledi:"Tüm arkadaşlarıma çağrıda bulunuyorum arkadaş seçtiklerinde çevrelerine çok dikkat etsinler. Herkesle arkadaş olmasınlar, kötü arkadaşlar edinmesinler. Benim başıma geldi başkasının başına gelmesin onun için herkes kendine dikkat etsin, kötü arkadaş insanları her yöne sevk edebilir. Evde uzak olmak çok kötü bir duygu başka yerlerde mutlu olacağımı sanmıştım ama çok yanlış düşündüm. Bence hiç kimse annesinin ve babasının yanında olmadan mutlu olamaz. Arkadaşlarıma tavsiye ediyorum hiç kimse böyle bir işe kalkışmasın benim başıma geldi. Başkasının başına gelmesin yoksa pişman olurlar" Dedi.



ARTUKLU HABER AJANSI-KIZILTEPE


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04