3. GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISINDA BAŞKAN ÜMİT UNAT`A TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Büro Memur-Sen 3. Başkanlar Kurulu Toplantısı, Antalya Bellek`te Cuma gününden bu yana akın eden misafirlerin bir araya gelmesi ile startını verdi.Toplantıya Mardin`den şube başkanı Ümit Unat ,Başkan yardımcıları Murat Muratoğlu Lokman Öney ve Mehmet Derv

Mardin 23.12.2018 14:24:57 0
3. GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISINDA BAŞKAN ÜMİT UNAT`A TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Büro Memur-Sen 3. Başkanlar Kurulu Toplantısı, Antalya Bellek'te Cuma gününden bu yana akın eden misafirlerin bir araya gelmesi ile startını verdi.Toplantıya Mardin'den şube başkanı Ümit Unat ,Başkan yardımcıları Murat Muratoğlu Lokman Öney ve Mehmet Derviş Batur katıldı

 

Genel Merkez Yöneticileri, Şube Başkanları ve Şube Yönetimlerinin katıldığı “ Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı’na” 81 il yönetiminden 1000 kişi katılım sağladı.

Genel Merkez'in düzenlemiş olduğu eğitim ve teşkilat birliği programı 21-24 Aralık tarihleri arasında sürecektir. Cumartesi programı Kuran-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Büro Memur-Sen ve Memur-Sen konfederasyonumuzun ülkemiz için önemini ve üstlendiği misyonu anlatan sine vizyon gösterimi yapıldı.

Sine vizyon gösteriminin ardından kürsüye çıkan Genel Başkan Metin Yılancı, Büro Memur-Sen ailesinin büyümesinin ve daha da güçlenmesinin önemine değinerek :  ' Hak ve emek yolunda verdiğimiz bu değerli mücadele bizi bir araya getiren, bu programda emeği geçen tüm teşkilatımıza teşekkür ederek konuşmama başlamak istiyorum. Teşkilat olarak 7 den 70' e azimle çalışarak Büro Memur-Sen'i vizyonuna ulaştırmak için çalışıyoruz. Fakat belirtmek isterim ki her geçen günden daha fazla çalışmak ve bir araya getirmek durumundayız. Büro Memur-Sen'i ait olduğu yere taşımanın başka bir yolu yoktur. Yerelden merkeze tüm teşkilat el ele, omuz omuza mücadele vererek daha fazla çaba sarf ederek üye sayımızı daha da arttırarak, hedefimiz olan tüm kamu çalışanlarının yetkili sendikası olarak, sorunların çözümünde odak noktası olmalıyız. Büro Memur-Sen olarak; sorumluluk aldığımızda, doğruyu inşada ısrarcı, iyiliği icrada tutarlı, hakkaniyeti ve adaleti tesiste  ahlaklı olduğumuzda çok daha fazla yol kat edeceğimizi biliyoruz. Büro Memur-Sen teşkilatı, emekçileri, dava arkadaşlarımız olarak sizlere büyük görevler düşmektedir. Gidebildiğiniz her kurumda daha da aktifleşerek, Büro Memur-Sen'i en iyi şekilde temsil ederek davamıza yeni arkadaşları dahil etmenizi bekliyorum. Zaman bekleme ve dinleme zamanı değil, haykırma , hak kazanma zamanıdır' dedi.

 

Toplantıda Mardin şube Başkanı Ümit Unat'a sendika  teşkilatının  verimli çalışması için göstermiş olduğu ekstra çabalar ve başarılı çalışmalarından dolayı ''Teşekkür Belgesi'' verildi.

 

Toplantıda yurdumuzun  dört bir yanından gelen şube başkanları ve il temsilcilikleri teşkilat eğitimi aldıktan sonra Genel Merkez'in yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANTALYA


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19