3 ÇOCUĞUNUN DA HASTALIĞINA TEŞHİS KONAMIYOR!

Mardin`in merkez ilçesi Artuklu`nun Savurkapı mahallesinde yaşayan Ayşe Serinken`in 3 çocuğu da 10 yıldır teşhis konulamayan hastalık yüzünden zor günler geçiriyor. Maddi durumu da çok kötü durumda olan ailenin çocuklarını tedavi ettirmekte sıkıntı

Mardin 2.12.2016 12:11:39 0
3 ÇOCUĞUNUN DA HASTALIĞINA TEŞHİS KONAMIYOR!

Mardin'in  merkez ilçesi  Artuklu'nun  Savurkapı mahallesinde yaşayan Ayşe Serinken'in 3 çocuğu da 10 yıldır teşhis konulamayan hastalık yüzünden zor günler geçiriyor. Maddi durumu  da çok kötü durumda olan  ailenin  çocuklarını tedavi  ettirmekte sıkıntı yaşaması nedeniyle yetkililerden yardım bekliyor.

 

Artuklu ilçesi Savurkapı Mahallesinde zor şartlar altında yaşamını sürdüren Aile yaklaşık on yıldır Çocuklarının hastalığına teşhis konamadığı için büyük sıkıntı yaşıyor.

Artuklu Haber  Merkezini arayarak Dramını anlatan anne Ayşe Serinken  ve baba Mehmet Serinken  3 Çocuklarının da  hasta olduğunu ve 10 yıldır teşhis konamadığı içn tedavilerinin yapılamadığını belirterek,en büyük oğulları 11 yaşındaki Aziz, 6 yaşındaki Mustafa ve 2.5 yaşındaki küçük oğulları Mehmet Serinken'in karaciğer büyümesi, karın büyümesi ve boy kısalığı hastalığı pençesinde yaşam mücadelesi verdiklerini belirterek,. Hastalıklarına 10 yıldır teşhis konulamayan 3 çocuklarının  tedavi olabilmesi için yetkililerin  yardımcı olmasını istiyor.

Artuklu Haber Mardin Temsilcisi Memet Gökbalık'ın evlerinde ziyaret ettiği Aile tek odalı evde yaşanlarını çok zor şartlar altında geçiriyor.Komşularının ve Ailesinin yardımları ile hayatını idame ettirebilen Ailenin dramını gündeme  taşıyan  Artuklu Haber Mardin Temsilcisi Memet Gökbalık,anne ayşe serinken ile görüştü.

 

Ayşe serinken yaklaşık 10 yıldır Karaciğer büyümesi hastalığı taşıyan 3 çocuğunun da hastalıklarına teşhis konulamadığı için tedavi göremeyen çocuklarını maddi imkanları da elvermediği için tedavi ettiremediğini belirterek,yetkililerden yardım talebinde bulundu.

 

Mardin ve Diayarbakır'da  çocuklarını muayene eden Doktorların tüm çaba ve araştırmalarına rağmen teşhisi konulamayan rahatsızlığın neden  kaynaklandığı  tesipit edlemediğinden  tedavilerinin gerçekleşmediğini belirten anne serinken,Çocuklarının sağlığına kavuşması için hastane hastane dolaştıklarını  ama bugüne kadar teşhis konulamdığı içi tedavi edilemeyen,3 çocuğunun  hastalığına bir an önce teşhis konulup tedavi edilmesini istiyor.  10 yıldır masraflar nedeniyle de yıprandıklarını belirten aile, her geçen gün   çocuklarının rutin tedavisini karşılamakta zorlanıyor.

 

Artuklu Haber Kamerasına konuşan Anne Ayşe Serinkan yetkililerden yardımcı olmasını isteyerek,Çocuklarının tedavi edilmesini istiyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00