3 BAKAN ``ELEKTRİK KESİNTİLERİ``İ KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPMAK ÜZERE ŞANLIURFA`DA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çrlik ?Şanlıurfa?`da....

Gündem 26.04.2016 14:33:44 0
3 BAKAN ``ELEKTRİK  KESİNTİLERİ``İ KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPMAK ÜZERE  ŞANLIURFA`DA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı  Veysel Eroğlu ile  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çellik ‎Şanlıurfa?'da....

3 Bakan Bugün  Şanlıurfa'da geniş kapsamlı bir toplantı yaparak   Güneydoğu'da yaşanan  ve büyük gerginliklere ve Ürün kaybına neden olan Elektirik Kesintileri   ve su sorununu çözmek üzere Basın toplantısı düzenleyerek konu hakkında Kamuoyunu bilgilendirecekler.

Şanlıurfa da bulunan Bakanlar  öğlenden sonra GAP Tarımsal Araştırma Merkezi'nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çiftçilerin de katılımıyla geniş kapsamlı bir değerlendirmede bulunarak açıklama yapacaklar.

MTDF Başkanı M.Şerif Öter'in Davetli olduğu Toplantıya,Ankara'da bulunması ve zamanında toplantıya yetişemiyecek olması  nedeniyle katılamayacağı öğrenildi.MTDF'yi Temsilen Başkan yardımcısı İbrahim Aydın Toplantıya katıldı.

GAP Tarımsal Araştırma Merkezi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çiftçilerin de katılımıyla tarımsal enerji sorunu için toplantı yapacakları salona geçti. GAP Tarımsal Araştırma Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, merkez Başbuğ Mahallesi'nden gelen çiftçi Cevher Süt, bakanların toplantı yaptığı salonun önünde 'Sayın bakanlarım içim yandı. Pamuklarım kurudu. Allah rızası için bu enerji sorununa bir çözüm bulun' çağrısında bulunan Şanlıurfalı çiftçi Bakan  korumaları tarafından gözaltına alındı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI/Ş.URFA


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00