Hasanoğlan Hanımlar Lokali Yaza Merhaba Dedi.

Hasanoğlan Hanımlar Lokali Yaza Merhaba Dedi.

Belediye Haberleri 22.06.2013 08:10:23 0
Hasanoğlan Hanımlar Lokali Yaza Merhaba Dedi.

2011 Yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan, Elmadağ Hasanoğlan Hanımlar Lokali yönetimi ve kursiyerleri, yaza merhaba pikniği düzenledi.

 

Step- aerobik, fitness, masa tenisi, halk oyunları, satranç gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra İngilizce, bilgisayar, diksiyon gibi kültürel kursların da verildiği Lokal’de, 70 ev hanımı, kurslara katılım sağlıyor. İngilizce kursunda başarı gösteren kursiyerler katılım belgeleri alarak, bu belgeler ile iş sahibi olma konusunda da büyük bir avantaj elde ediyorlar.

Hasanoğlan hanımlar lokali Müdürü Huriye Baltacı; “Lokalimiz, üyelik sistemi ile haftanın 7 günü hizmet vermekte olup, Ev Hanımlarına hem sosyal hem de kültürel açıdan fayda sağlamaktadır.”dedi. Hanımların Kütüphaneden çocuklarıyla beraber faydalanıp, Kabul Günü Salonu ve Çocuk Oyun Salonunu da ihtiyaçlarına göre kullanabildiklerini belirtti. “Bugün ise yaza merhaba pikniği düzenleyerek, kursiyerlerimiz ile güzel bir gün geçirmek istedik. Organizasyonumuzda bizleri kırmayarak davetimize icabet eden Başkanımız Gazi Şahin e teşekkür ediyoruz.” dedi.

Elmadağ Belediyesi Çamlık Piknik ve Mesire alanında organize edilen pikniğe katılarak, kursiyerlere katılım belgelerini takdim eden Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, hanımlara, Lokale olan ilgilerinden dolayı teşekkür etti. İnsan merkezli hizmet anlayışı kapsamında Belediye olarak İlçe genelinde sürekli aktiviteler düzenlediklerini, kültürel ve sosyal organizasyon yapan kuruluşlara da destek olduklarını belirten Başkan Gazi Şahin, İlçeye yapılan ve kazandırılan hizmetler hakkında sorulan soruları da cevapladı. Başkan Gazi Şahin; “ Bu tür Lokaller Kültürel ve Sosyal bir toplum olmamıza destek olan kuruluşlardır. Birlik ve beraberlik ortamı içerisinde çeşitli faaliyetler ve ruh ve beden sağlığını rahatlatan sportif çalışmalar,  sağlıklı bir yaşam sürebilmeniz için de güzel bir fırsattır.” dedi.

Hanımlar piknikte.

Mangal keyfi yapıp, temiz havanın tadını da çıkarmayı ihmal etmeyen hanımlar, halaylar çekip çocuklarıyla bol bol eğlendiler. Üyeler; Böyle bir hizmetin İlçemize gelmesinden dolayı memnuniyetlerini belirtirken bütün kurs ve çeşitli aktiveler için teşekkür ettiler.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00