19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ SAVUR’DA TÖRENLE KUTLANDI

Mardin'in Savur ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Mardin 20.10.2022 11:17:00 0
19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ SAVUR’DA TÖRENLE KUTLANDI

Mardin'in Savur ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

 

19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 10:00’ da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayıp saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşma Safa Mahallesi muhtarı Sümercan EMEK tarafından yapıldı.

 

Törene İlçe Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili . Muhammed KAYA, İlçe idare amirleri, muhtarlar, siyasi parti ilçe temsilcileri ve STK’lar katıldı.

Törenin ardından muhtarlar için Café Savur'da kahvaltılı toplantı düzenlendi. Programda konuşan İlçe Kaymakamı/ Belediye Başkan V. Muhammed KAYA, mahalle muhtarlarının üstlendiği görevin önemine değinerek ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle ilan edilen 19 Ekim Muhtarlar Gününüz kutlu olsun. Siz değerli muhtarlarımız bulunduğunuz mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil ederek, mahallenizdeki halkın devlet kurumları ile ilişkilerinde köprü vazifesi görmektesiniz.

 

Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlar aynı zamanda ilçe idaresinin de vazgeçilmez bir parçası önemli bir bilgi kaynağıdır. Bizim için muhtarlar mahallelerimizde vatandaşa hizmet verilmesi noktasında en önemli mesai arkadaşlarımız arasında yer almaktadır. Savur'da göreve başladığımdan bugüne kadar sizlerle iyi işler başardık bundan sonra da güzel çalışmalar yapacağız inşallah. Bu vesileyle siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü kutluyor görevinizde başarılar diliyorum‘’ dedi.

 

Kahvaltı sonrası muhtarlarımızla sohbet edildi ve mahallelerimizde yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu. Muhtarlarımız düzenlenen program için Savur ilçe  Kaymakamı ve Belediye Başkan  Vekili . Muhammed KAYA'ya teşekkür ettiler. Program toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


Anahtar Kelimeler: MUHTARLAR SAVUR’ TÖRENLE KUTLANDI
23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00