19 Ekim Muhtarlar Günü Aliağa’da Kutlandı
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, her yıl yurt genelinde kutlanan ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Aliağalı muhtarlarla Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.
İzmir-Aliağa (19.10.2023) -
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, her yıl yurt genelinde kutlanan ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Aliağalı muhtarlarla Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Muhtarların gününü kutlayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Mahallelerimiz için göstermiş olduğunuz gayret ve özverinin yanı sıra belediye çalışmalarında yapmış olduğunuz iş birliği için her birinize çok teşekkür ediyorum. Sizler, mahallelerimizdeki gözümüz kulağımızsınız. Ortada bir başarı varsa en büyük pay muhtarlarımızındır” dedi.
Kahvaltı programı öncesinde Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törende Aliağa Muhtarlar Derneği Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Karakuzu Mahalle Muhtarı Mehmet Yamaner yaptı. Muhtarlık kurumunun vatandaş ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Yamaner, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu yıl ki muhtarlar gününde cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ebediyete intikal etmiş olan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan şu an görev başındaki muhtarlarımıza sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.
Muhtarlar Günü programı çelenk sunumunun ardından Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programıyla devam etti. Programa Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Cezaevi Jandarma Tabur Komutanı Yarbay Volkan Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür Avcı ve muhtarlar katıldı.
Başkan Serkan Acar: “Tüm Muhtarlarımızın Günü Kutlu Olsun”
Muhtarların gününü kutlayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Mahallelerimiz için göstermiş olduğunuz gayret ve özverinin yanı sıra belediye çalışmalarında yapmış olduğunuz iş birliği için her birinize çok teşekkür ediyorum. Sizler, mahallelerimizdeki gözümüz kulağımızsınız. Ortada bir başarı varsa en büyük pay muhtarlarımızındır. Vatandaşlarımıza en yakın makam olarak sizlerin telkinleriyle, uyarılarıyla, tespitleriyle hizmet veriyoruz. Tüm muhtarlarımızın günü kutlu olsun” dedi.
Muhtarlık kurumunun Osmanlı Döneminden bugüne kadar var olduğunu belirten Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, “Muhtarlarımız, vatandaş ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi görüyor. Sizler bizim elimizsiniz, ayağımızsınız. Hepinizin yaptığı iş çok kıymetli. Bizler kamu hizmeti sunarken hep vatandaş odaklı düşünüyoruz. Vatandaşımızın işini nasıl daha iyi, daha kolay, daha hızlı yaparız onun hesabındayız. Temsil ettiğiniz mahallelerde halkımızın ihtiyaçlarının en seri, en hızlı şekilde çözülmesi için gerek kamu kurumlarına gerek belediyeye iletiyorsunuz. Bizler de sizlerin bu taleplerini yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Tüm muhtarlarımızın günü kutlu olsun” dedi. Program sonrası günün anısına mülki erkan tarafından muhtarlara hediye takdim edildi.
ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR/ALİAĞA
-
1
Başkan Mehmet Dicle’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
-
2
Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İftar Buluşması
-
3
Yapay Zekâ Karakterine İlk Kez Özel Styling
-
4
Mamak Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
-
5
Başkan Akgün'den 18 Mart Çanakkale Zaferi’ ve ‘Ramazan Bayramı” Mesajları
-
6
İnşaat Sektörü Denge Arayışında
-
7
Sahil Güvenlik Botu TCSG-907 Aliağa’da Ziyarete Açılıyor
-
8
DOĞAN BEKİN ÇOCUK ADALET SİTEMİNDE YAŞANAN SORUNLARI TBMM'YE TAŞIDI
-
9
TIP ÖĞRENCİSİ BERKAY’IN ADI ATA ÇİFTLİĞİ’NDE YAŞAYACAK
-
10
MOTO KURYELER ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
-
11
ANKARA BÜYÜKŞEHİR KIRSALDAKİ ÜRETİCİYE CAN SUYU OLACAK
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,20% 0,04
-
EURO
51,14% 0,28
-
GRAM ALTIN
7098,94% -0,19
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00



