15 TEMMUZ ŞEHİDİ MİDYATLI ÖZEL HAREKAT POLİSİ VELİD BEKDAŞ MEZARI BAŞINDA ANILDI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri çerçevesinde Midyat ilçesini ziyaret eden Mardin Valisi Mahmut Demirtaş,15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polisi Velid Bektaş'ın mezarını ziyaret etti.

14.07.2023 18:41:00 0
15 TEMMUZ ŞEHİDİ MİDYATLI ÖZEL HAREKAT POLİSİ  VELİD BEKDAŞ MEZARI BAŞINDA ANILDI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri çerçevesinde Midyat ilçesini ziyaret eden Mardin Valisi Mahmut Demirtaş,15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polisi Velid Bektaş'ın mezarını ziyaret etti.

 

Midyat Belediyesinin 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri çerçevesinde, Midyat ilçesini ziyaret eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş,Midyat Belediyesini ziyaret Etti,Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin,Midyat Kaymakam  Ahmet Solmaz, Midyat 14. Komando Tugay Komutan vekili Piyade Albay Sayın İsmail Cenkeri Ersöz, Midyat Cumhuriyet Başsavcısı   Ziya Burak Gürgah, Midyat AK Parti ilçe başkanı  Atilla Yarış,Midyt  MHP İlçe başkanı  Fırat Özel ile birlikte; FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi sırasında darbeye direnirken, 30 yaşında şehadet mertebesine erişen Özel Harekat Polisi Midyatlı  Velid Bekdaş'ın kıymetli ailesini ziyaret edip kabri başında dualar etti.

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş;“Hüzün ve sevincin iç içe geçtiği bir 15 Temmuz’u daha milletimize yakışan vakarla, bu yıl da hep birlikte idrak ediyoruz.” diyen Vali Demirtaş, “Sözlerimin başında, 15 Temmuz gecesinin karanlığını aydınlığa, sabahı felaha kavuşturan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. O gece şehadeti göze alıp hainlere karşı mücadele veren, kahraman gazilerimize minnet duygularımı ifade ediyorum. Düzenlediğimiz tüm etkinliklerde, 15 Temmuz demokrasi zaferinin anlam ve önemine değiniyor, milli iradenin büyük bir güç olduğunu vurguluyoruz. Programlarımızdaki temel amacımız ise birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu hain darbe girişiminin asla unutulmamasıdır.” dedi.

Bir 2 kişi görseli olabilir

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19