15 KASIMDA İSTANBUL`DA BÜYÜK BULUŞMA

MARDİNFED`in Organizsyonunu üstlendiği ve 15 Kasım 2014 tarihinde İstanbul Harbiye Crowne Plaza Otel'de yapılacak olan Mardin Çalışma Platformunda Mardin ve Çözüm süreci masaya yatırılacak.

Mardin 4.11.2014 21:17:01 0
15 KASIMDA İSTANBUL`DA BÜYÜK BULUŞMA

MARDİNFED`in Organizsyonunu üstlendiği ve 15 Kasım 2014 tarihinde İstanbul Harbiye Crowne Plaza Otel’de yapılacak olan Mardin Çalışma Platformu Toplantısına Mardin odaklı hizmet sevdalı sivil toplum kuruluşları, İstanbul`da yaşayan ve Mardin`de görev yapmış eski ve yeni vali, belediye başkanı, milletvekilleri ve Mardin`e gönül vermiş kanaat önderlerinin katlımı ile düzenlenecek çalıştayda , Mardin İlinin turizm, sağlık, kalkınma, istihdam, eğitim, sosyal duruş ve güncel sorunların yanı sıra barış umudunu hiç yitirmeyen çözüm süreci ve Mardin`in Çözüm Sürecindeki rolü ve etkisi masaya yatırılacak.

Genel Başkanlığını İbrahim Biter`in yaptığı MARDİNFED istanbulda yaşayan Mardinlilerin Çatı Kuruluşu Olmak ve Mardin ilinin Gelişimine katkı sağlamak üzere çalışma yürütüyor.
MARDİNFED Genel Başkanı İbrahim Biter yaptığı açıklamada:"Mardin Dernekleri Federasyonu partiler üstü bir sivil toplum kuruluşudur. Bütün partilere eşit mesafede olacağız. Federasyonda siyaset yok birlik ve beraberlik var. Bizim hemşerilerimizden bütün partilere adaylıkları meclis üyelikleri muhtarlıkları milletvekillikleri ile ilgili çalışacak arkadaşlarımız olacaktır. Öncelikle nitelikli kariyerli bizleri temsil edecek memleketine ve ülkesine hizmet edecek bütün insanlara parti ayırımı yapmadan gereken desteği sağlayacağımızı ifade etmek isteriz. Federasyon olarak; yöresel derneklerimizle ulusal ve uluslararası kamu yararına hizmet eden bir sivil toplum kuruluşu olacağız. Medeniyet ve hoşgörü merkezi Mardin`de her türden etnik köken din mezhep ve siyasi görüş insanları hoşgörü içerisinde kardeşçe bir arada yaşanabildiği™ tüm Türkiye`ye hatta dünyaya duyurmak adına hepimizin üzerine büyük görevleri olduğuna inanıyorum. Bizim en büyük hedefimiz toplumsal huzur ve barıştır. Yola çıkılmış olan çözüm süreci şu dönemdeki en hayati meselemizdir. Bu nedenle davamız millet bütünlüğü davasıdır. Davamız barış içindir. Davamız gelecek nesillere bırakacağımız müreffeh huzurlu büyük Türkiye`dir."diyerek hedeflerini ortaya koydu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00