100 DJ?in sahne aldığı Big Burn İstanbul başladı!

Big Burn İstanbul elektronik müziğin star isimlerini ağırlamaya devam ediyor! Cuma başlayan Big Burn İstanbul, aralarında Acid Pauli, Dixon, Loco Dice gibi dünyaca ünlü DJ?lerin de aralarında olduğu dolu dolu bir programla 23 Temmuz?a kadar devam edecek!

22.07.2017 14:50:32 0
100 DJ?in sahne aldığı Big Burn İstanbul başladı!

Big Burn İstanbul elektronik müziğin star isimlerini ağırlamaya devam ediyor! Cuma başlayan Big Burn İstanbul, aralarında Acid Pauli, Dixon, Loco Dice gibi dünyaca ünlü DJ’lerin de aralarında olduğu dolu dolu bir programla 23 Temmuz’a kadar devam edecek!

 

Burn Enerji İçeceği’nin Türkiye’ye yepyeni bir elektronik müzik festivali deneyimi yaşatmak için düzenlediği ‘Big Burn İstanbul’ önceki akşam kapılarını açtı! 21-22-23 Temmuz tarihlerinde Suma Beach’te gerçekleşen festivalde katılımcılar toplam 5 sahnede , 100 DJ ile benzersiz bir elektronik müzik ve kamp deneyimi yaşıyor! Yoğun ilgi gören festival, Türkiye’nin yanı sıra yurtdışından da ziyaretçiler ağırlıyor.

 

Big Burn İstanbul ilk gününde müzik dünyasından önemli isimler ağırladı. Elektronik müzik dünyasının star isimlerinin başında gelen, İbiza’nın en heyecan verici partilerinin arkasındaki ünlü ismi Luciano müzik severlerle buluşan isimlerden biriydi. Gecenin bir başka önemli ismi tekno müziğin starı, dünyanın en iyi kadın DJ'lerinden Lübnanlı Nicole Moudaber idi. Dans müziğini Beyrut’a ilk getiren isim olan Moudaber ; 2015’te Resident Advisor’ın dünyanın en iyi DJ’leri sıralamasında ilk 100’e girdi. İnanılmaz enerjisiyle Nicole Moudaber bir plak şirketi kurucusu, party promotörü, radyo sunucusu ve büyük tutkuyla takip edilen dünyanın en başarılı DJ’lerden biri. Big Burn açılış gününde Argenis Brito, Felipe Velenzuela ,NU, Dani Casarano ,Jeremy Olander, Nicolas Lutz, ,Lollino / Ayman / Mira Joo, kubalas, Hubble,Burn Residency + Furkan Kurt,Serkan Eles ,Candaş Baş ,Zozo, Aksak, Maxi Storr ,Coşkun Akmeriç,Ferhat Albayrak ,Onur Ozer,Uğur PROJECT, Vera, Uğur Kırbağ & PassOne, Heimat , Volkan Akın gibi pek çok DJ’i müzikseverlerle buluşturdu.

 

Big Burn İstanbul 2.gününde elektronik müzik dünyasının en ünlü isimlerinin başında gelen Richie Hawtin’i ağırlayacak! Elektronik müzikte hep ileriye giden 30 başarılı yılın sonuna gelindiğinde bir techno efsanesine dönüşen ikonik yıldız Richie Hawtin, müzik ve çağdaş sanatı her zaman birbirine paralel şekilde sürdürerek yaratıcılığına boyut atlatan bir sanatçı. Defalarca en iyi techno DJ’i seçilen, İbiza’dan New York’a, Berlin’den Londra’ya kadar elektronik müziğin merkezi olan tüm şehirlerde çalmaya devam eden Richie Hawtin, her devrin müzik insanı olarak ders niteliğindeki sahne performansıyla bütün dünyayı hipnotize eden setler çıkarmaya devam ediyor!

2013 yılından beri her sene Resident Advisor tarafından yılın en iyi DJ’i seçilen Dixon da Big Burn İstanbul’un 2.gününde müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak isimlerden biri. Benzersiz mix tekniği, çaldığı mekanlardaki atmosferi kusursuz okuma kabiliyeti ve her müzik türüne olan hakimiyetiyle dikkat çeken bir isim. Dixon, çaldığı her festival ve kulüpte tartışmasız gecenin yıldızı olup şovu çalarak neden bir numara olduğunu dünyaya kanıtlamaya devam ediyor!

 

23 Temmuz Pazar günü, kendi tabiriyle house ve techno'nun kung fu ustası Loco Dice Big Burn İstanbul’da sahnedeki yerini alacak! Düsseldorf doğumlu DJ/elektronik müzik prodüktörü Loco Dice, özellikle 90'lar hip-hop'undan aldığı ilhamı dans pistlerine yansıtıyor. Farklı türleri ve kültürleri bir araya getirmek konusundaki başarısını setlerine yansıtan Loco Dice, bir dönem Ibiza'daki DC-10'de düzenli olarak çalarken 90'lı yılların ünlü hip-hop sanatçılarına eşlik ettiği turneleriyle de dikkat çeken bir isim.Aynı gece, minimal house sahnesinin tartışmasız en saygın ismi Acid Pauli de Big Burn İstanbul’daolacak! Kendine özgü prodüksiyon tekniği ve dinleyenlerini her defasında kendine hayran eden mix becerileriyle Acid Pauli ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip.

 

Big Burn İstanbul ayrıca Be-AT.TV üzerinden tüm dünyada canlı yayınlanıyor!

 

Big Burn İstanbul programı:

 

22.07 Cumartesi:

Richie Hawtin, Dixon, Andre Galuzzi, Anthea, Barnt, Bedouin, Boot & Tax, Isolee , Janina, Javi Redondo, Kalabrese, Lake People, Patrice Baumel ,Ali Efe Dinç, Birol Giray, Cure-shot, Ögem Yılmaz, Rubsilent, Cervus , Alican Yüksel, Tangun, Doğu Orcan, Ece Özel, Jay Medvedeva, Arketip, Cengiz Can, , Procombo,Autarkic , Tolga Duyan, Arman Akıncı,Doğukan İres ,Canberk Turan, Misipipi,Batu,Eren Eren, Birgay,Havantepe, Efe Kantel & Kerem Tekinalp, Can Tanca , Mr. Sür.

 

23.07 Pazar:

Loco Dice, Acid Pauli, AEX, Bu Bu, John Acquaviva, Lemurian, Nick Höppner, Nastia, Ryan Elliott, Subb-an, Tobi Dei, Ulises ,Valentino Kanzyani, Niko, Just D ,Orkun Bozdemir, Ali Gültekin , Demirabi, Aliço, Evrim de Evrim ,7-Erhan, Marlo, Barış Bergiten ,Özgür Bay.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19