Tarih: 18.05.2019 12:28

MARDİN BÜYÜKŞEHİR ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi, bir gün değil her gün engelli vatandaşların  yanında olmaya devam ediyor.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı, kentteki engelli yurttaşların yanında olarak dertlerine derman olmaya devam ediyor. Sosyal İşler Daire Başkanlığı bir ay içerisinde gelen istek ve talepler doğrultusunda 4 manuel tekerlekli sandalye, bir akülü tekerlekli sandalye, bir engelli çocuk puseti, bir engelli lavabo dağıtımı gerçekleştirildi.

 

9 özel gereksinim duyan çocuk ve gençlerin  doğum günlerini kutlayıp en güzel günlerinde yanlarında olup mutluluklarına ortak olan Mardin Büyükşehir Belediyesi ,Yaşlılık, hastalık veya özel bir neden dolayı temizliklerini yapamayan 19  vatandaşın da ev temizliği, 53   öz bakımlarını yaptı.

 

Kendi imkanlarını dini vecibelerini yerine getiremeyen 14  vatandaşa  ibadethane ulaşımı sağlayan Mardin Büyükşehir Belediyesi  yardım talebinde bulunan 12 engelli  vatandaşa  engelli aracıyla hizmet verdi.

 

Ayrıca 65 yaş üstü 426  vatandaşa  şehir içinde ücretsiz ulaşım sağlamaları için 65 yaş kart dağıtımı gerçekleştirildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —