DEDEMAN HOTELS&RESORTS İNTERNATONAL KIZILTEPE'DE TÖRENLE AÇILDI

Dedeman Hotels & Resorts International, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve kalite standartlarını, Mezopotamya’nın tarih kokan şehri Mardin’e taşıdı. Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe açıldı.

Mardin 15.05.2024 09:15:00 0
DEDEMAN  HOTELS&RESORTS İNTERNATONAL KIZILTEPE

Türkiye’nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve kalite standartlarını, Mezopotamya’nın tarih kokan şehri Mardin’e taşıdı. Daha önce Rozelin Yalçın Şirketi tarafından işletilen Kasr-ı Beyaz Hotel, Mayıs ayı itibariyle misafirlerini ‘Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe’ olarak ağırlamaya başladı. 

 

7 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen açılış töreni ile kapılarını misafirlerine açan Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe; bölgenin turizm duraklarının merkezindeki konumu, seçkin mimari tasarımı, Mardin mutfağının eşsiz lezzetlerini sunduğu zengin mutfağı ile hem yerli hem de yabancı misafirlerine Dedeman kalitesini sunacak.

 

Taşın dile geldiği masal şehir; Mardin!

Mimari, etnografik, arkeolojik, tarihi ve görsel değerleri ile zamanın durduğu izlenimini veren ve Güneydoğu’nun şiirsel kentlerinden biri olan Mardin; farklı dini inanışlara kucak açmasının yanı sıra, sanatsal açıdan da birçok önemli tarihi eseri içerisinde barındırıyor. Bu coğrafyada yer alan Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe de Mardin Kalesi, Deyrulzafaran Manastırı, Dara Antik Kenti, Midyat Mağaraları, Mor Behnam Kırklar Kilisesi, Mardin Beyaz Su, Turabdin Platosu, Kasımiye Medresesi, Zinciriye Medresesi, Mardin Arkeoloji ve Etnografya Müzesi ve Meryem Ana Kilisesi gibi dünya tarihi açısından son derece önemli kültür ve tarih duraklarının ortasında yer alıyor. 

 

Mardin şehir merkezine oldukça yakın olan otel, havalimanına 15 dakika mesafede konumlanıyor. Bu yönüyle şehrin birçok bölgesine kolay ulaşım imkânı sunan Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe; 23’ü Superior French Room, 3’ü Superior Twin Room, 2’si Superior Deluxe Twin Room, 4’ü (1+1) Connection Family Room ve 2’si Suite Room olmak üzere, toplam 33 odadan oluşuyor. Restoranının yanı sıra otel; lobi barı, Türk hamamı, SPA, masaj, sauna ve toplantı odası ile hizmet veriyor.

 

Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe’nin açılış törenine; Kızıltepe İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin, Mardin Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özmestçi, Rozelin Yalçın Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Rozelin Yalçın ve birçok davetli katıldı.

 

“Mardin’in güzelliklerini herkese göstermek istiyoruz”

Açılış töreninde konuşan Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Mardin'in büyük bir potansiyeli ve çok sayıda güzelliği olduğunu belirterek, “Mardin inanç ve kültür turizmine sahip örnek bir kent. Biz de turistleri buraya çekerek Mardin'in güzelliklerini herkese göstermek istiyoruz. Hedefimiz otelimizin şu an 33 olan oda kapasitesini 50’ye çıkarmak. Tüm Dedeman otellerinde olduğu gibi Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe otelimizde de 0-12 yaş arası misafirlerimize ücretsiz konaklama sunuyoruz. Ayrıca 12-20 yaşa %30, 20-30 yaşa %25, emeklilerimize ve kamu çalışanlarına %30, basın mensuplarına ise %25 indirimimiz var” diye konuştu.

 

“Büyüme stratejimizde Amerika, Avustralya, Orta Doğu ve Afrika’da var”

Dedeman’ın yurt içi ve yurt dışı hedeflerinden de söz eden Ergün Demiray; “Dedeman markası olarak şu an toplam 61 otelimiz var, hedefimiz  bu sayıyı 100’e çıkarmak. Yurtiçi hedefimiz Türkiye’nin her ilinde olmak. Küresel hedefimiz ise, şu an 4 ülkede 6 olan yurt dışı otel sayımızı 10 ülkede 20 otele çıkarmak. Mevcut durumda uluslararası pazarda büyüme stratejimiz Balkanları, Türki Cumhuriyetleri, Orta Doğu Bölgesini ve Afrika’yı kapsıyor. Vizyonumuzda Amerika ve Avustralya var” dedi. 

 

“Dedeman ailesi olarak Mardin’de yer almak gurur verici”

Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özmestçi, “Dedeman ailesi olarak Mardin’de yer almak, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki 5’inci otelimiz ile hizmet vermeye başlamak bizim için son derece gurur verici. Hızla büyüyor, herkesin Dedeman’ı olma yolunda ilerliyoruz. Yeni dönemde gençlere de odaklanıyoruz. Bununla beraber, Dedeman Loyal Club’ı bir sadakat programının ötesine taşıyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizin üyesi olmaktan gurur duyduğu, sürekli yenilenen ve benzersiz fırsatlar sunan bir ekosistem yaratmak” açıklamasında bulundu.

 

“Konuklarımızı Dedeman kalitesi ile ağırlamak için sabırsızlanıyoruz”

Rozelin Yalçın Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Rozelin Yalçın ise şunları söyledi: “Anadolu’da önemli bir yerleşim yeri olan Mardin, tarih boyunca birçok medeniyete beşiklik etmiştir. Mardin inanç ve kültür turizminde dünyanın en önde gelen şehirlerinden biri konumunda. Dedeman ailesi ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile bölgeye turizm alanında yepyeni bir bakış açısı sunacağız. Otelimiz, lobi barı ve zengin restoranıyla da hizmet verecek. Burada yerli ve yabancı konuklarımızı Dedeman kalitesi ile ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


33.1° / 20.2°
  • BIST 100

    10677,5%0,19
  • DOLAR

    32,23% 0,07
  • EURO

    34,95% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2442,63% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3897,55% 0,00